Registreeru Maamessile

Tagasi Lisatud:

Maamessil on seljataga veerandsajandi pikkune ajalugu. Maaelumesside korraldamise traditsioon Tartus jätkub 19.-21. aprillil 2018, kui toimub 26. rahvusvaheline Maamess.

Messist on oodatud osa võtma ettevõtted ja organisatsioonid, kes tegelevad põllumajanduse, metsanduse, toidunduse või aianduse valdkonnas. Esimese põllumajandusteemalise messi korraldas AS Tartu Näitused 1993. aastal, koos lisandunud erialamessidega on Maamessist saanud Eesti suurim mess:

  • XXVI Rahvusvaheline põllumajandusnäitus
  • XXIV Rahvusvaheline puidutöötlemis- ja metsandusnäitus
  • XXIV Toidumess
  • XX Aiandusnäitus

Möödunud Maamessil osales 500 eksponenti 10 riigist, sündmus võttis enda alla 60 000 m2 messipinda ning külastajaid käis 43 510. Maamessi kvaliteeti rõhutab kuulumine Euroopa suurimate põllumajandusnäituste korraldajate liitu EURASCO ning tihe koostöö naaberriikides toimuvate maaelumessidega.

Ootan nii eelmistel aastatel osalenud kui uusi ettevõtteid ja organisatsioone Maamessist osa võtma!

Tere tulemast Tartusse, Maamessil näeme!

Margus Kikkul

Maamessi projektijuht

+372 504 2575

margus@tartunaitused.ee