Kolm nädalat Maamessini

Tagasi Lisatud:

Järjekorras 26. Maamessi avapäevani on jäänud täpselt kolm nädalat. Ootame külastajaid 19.-21. aprillil!

Lõunanaabrid Maamessil

Maamess on aastatega kasvanud nii mahult kui sisult. Maamess on tunnustatuim maateemaline mess Baltimaades ning tänu kuulumisele Euroopa suuremate põllumajandusnäituste korraldajate liitu EURASCO on sündmus hästi tuntud ka kaugemal, mida ilmestab piiritaguste ettevõtete esindatus messil. Tänavu on hea meel tõdeda, et Maamess võõrustab üha enam Läti ettevõtteid. Välisettevõtted moodustavad tänavu eksponentide koguarvust rohkem kui kümnendiku.

Messinaelad “mesilase” märgiga

Üks osa Maamessi traditsioonidest on messiuudiste esiletõstmine. Tänavu kaunistab messigraafikat mesilane ning ka messinaelad saavad tähistatud mesilase motiiviga. Messinaelte seas leidub nii Eestis väljatöötatud masinaid ja tooteid kui ka välismaiste kaubamärkide innovaatilisi seadmeid. Messiuudistega saab tutvuda Maamessi ametlikus kataloogis, mille saab tasuta iga messikülastaja, ning enne sündmust ka Maamessi veebilehel www.maamess.ee.

Ettevalmistused Maamessiks on täies hoos. Tere tulemast Maamessile!

Margus Kikkul

Maamessi projektijuht