Maamess toob Tähtvere linnaosa tänavatele suurema liikluskoormuse

Tagasi Lisatud:

Maamessi korraldajad annavad teada, et seoses läheneva suursündmusega on messikeskuse lähistel tänavatel oodata märgatavalt tihenevat liiklust. Suuregabariidilisi masinaid kohtab tänavatel juba selle nädala lõpus, Maamess avab uksed järgmisel neljapäeval.

Maamessi ülespanek algab juba lähipäevil, mil hakkavad saabuma rasked veosed põllu- ja metsatehnikaga. Korraldajad paluvad liiklejatelt tähelepanelikkust ja kannatlikku meelt, sest veosed on suuregabariidilised, vajavad manöövriteks rohkem ruumi ning on liikluses aeglasemad.

Neljapäeva, 19. aprilli hommikul kell 10 avatakse Maamess külastajatele ning sündmus kestab laupäeva, 21. aprilli kella 16ni. Korraldajate sõnul võib esineda liiklusseisakuid, liiklejatel palutakse tähelepanelikult jälgida ajutisi liiklusmärke ja täita reguleerijate korraldusi.

Messi mahavõtmine algab 21. aprillil kell 17 ning vältab umbkaudu nädala.

Tihedama liiklusega tuleb arvestada eelkõige Fr. R. Kreutzwaldi, F. Tuglase, Betooni ning Tähtvere tänavatel. Tallinna suunal liikujatel palutakse võimalusel kasutada Fr. R. Kreutzwaldi tänava asemel Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteed.