Maamess jagab väärt teadmisi nii spetsialistile kui huvilisele

Tagasi Lisatud:
Maamess jagab väärt teadmisi nii spetsialistile kui huvilisele

25.-27. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses Maamess, mis pakub muuhulgas sisukat seminariprogrammi nii spetsialistile kui tavakülastajale. Kolme päeva jooksul on võimalik enda teadmisi arendada põllumajanduse, metsanduse, toidu ja aianduse valdkonnas.

„Seminarid on oluline Maamessi osa, kus jagatakse teadmisi ja näpunäiteid olulistel teemadel,“ sõnas Maamessi projektijuht Margus Kikkul, kelle sõnul iseloomustab messi seminariprogrammi mitmekülgsus. Tema sõnul on programm koostatud selliselt, et nendest saaksid osa võtta nii valdkondades tegutsevad spetsialistid kui ka tavakülastajad.
Seminarid toimuvad messikeskuse seminariruumis kui ka ekspositsioonialadel. Teave toimumiskohtade osas on leitav Maamessi veebilehelt ning ametlikust kataloogist, mille saab kohapeal tasuta iga külastaja.

Erialasündmusi toimub Tartus ka Maamessi eel. Neljapäeval, 24. aprillil toimub SA Erametsakeskus ja Eesti Erametsaliidu eestvedamisel teaduskeskuses AHHAA traditsiooniline Erametsapäev ning sellele järgnev kevadine Erametsaliidu volinike koosolek. Dorpati konverentsikeskuses leiab aset Keskkonnaagentuuri korraldatav statistilise metsainventuuri valikuuringu infohommik, kus eksperdid tutvustavad inventuuri tulemusi, annavad põhjaliku ülevaate metsaressursist ning eksperthinnangu raiemahtudele. 23.-25. aprillil toimub Eesti Maaülikoolis konverents Agroforum Mare Balticum, kus on sel aastal fookuses agroökoloogia kui jätkusuutliku toidutootmise alustala. Konverentsil osalejad väisavad ka Maamessi.

Maamessist võtab osa 480 ettevõtet ja esindatud on 12 riiki.