Kuidas Maamessil orienteeruda?

Tagasi Lisatud:

Maamess laiub seitsmel hektaril ning ekspositsioonid on üles seatud nii sise- kui välipindadel. Lisaks statsionaarsetele messikeskuse A-, B- ja C-hallidele on messiplatsile püstitatud ka D-, E- (loomatelk) ja F-hall (turutelk) ning Fr. R. Kreutzwaldi tänava poolses küljes asub ka Show Arena.

Messil orienteerumisel on abiks:
1) Maamessi skeem, mida on mugav vaadata nii Maamessi ametlikust kataloogist kui infopunktidesse üles seatud plaanidelt
2) teeviidad, mis on üles seatud teede ristumiskohtadesse. Väliterritooriumil on 7 suuremat teed (Pargi tee, Ringtee, Metsatee, Kesktee, Galerii tee, Suur Ring, Aianduse tee) ning 9 väiksemat teelõiku (Sihi 1, Sihi 2, Sihi 3, Sihi 4, Sihi 5, Metsa põik, Tehnika tee, Farmi tee ja Toidupromenaad)
3) infotöötajad, keda on võimalik leida A-halli juures asuvast infopunktist ning messiterritooriumil asuvast infopunktist
4) messi meeskond ning vabatahtlikud, kelle tunneb ära Maamessi sümboolikaga jopede ja helkurvestide poolest