Kohtumiseni Maamessil!

Tagasi Lisatud:

Järjekorras 28. rahvusvaheline Maamess toimub 15.-17. aprillil 2021 Tartu Näituste messikeskuses.

484 eksponenti 12st riigist, 45 215 külastajat kolme päeva jooksul, 70 000 ruutmeetrit messiala – nii saab viimast, 2019. aastal toimunud Maamessi iseloomustada numbrites. Koroonapandeemia tõttu 2020. aastal Maamessi ei toimunud.

Maamessil on selja taga väärikas ajalugu. Kes veel mäletab, toimusid algusaastatel põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidumessid eraldi. Praeguses formaadis toimuv mess nägi ilmavalgust 2000. aastal, kui neljast messist sai kokku üks – Maamess. Elu meie ümber on muutumises, ka Maamess on pidevas arengus. Aastatega on messiväljak paisunud seitsme hektarini, üheskoos statsionaarsete näitusepaviljonide ja ajutiste ehitistega võib Maamessi ala vabalt kutsuda linnakuks ning sündmus on muutunud sisult aina mahukamaks.

Maamessi kesksel kohal on tehnika näitus, esitletakse põllu- ja metsamasinaid, farmiseadmeid, hooldustehnikat ning toidutööstuse seadmeid. Samuti on esindatud toidutootjad, aiandid ning messitemaatikaga seotud tugiteenused. Maamessil moodustavad suuremad ja väiksemad tegijad sünergia, mida pannakse aasta-aastalt üha enam tähele ka piiritaga. Ligemale kümnendiku eksponentidest moodustavad välismaised ettevõtted ning messi külastavate välisdelegatsioonide arv on kasvutrendis. Maamessi päevil koondub Tartusse maamajanduse kompetents, lisaks messile toimuvad mitmed erialakonverentsid ja -seminarid.

Eksponentide ja külastajate huvi on Maamessil kohtuda olemasolevate klientide ja partneritega, luua uusi kontakte, viia end kurssi valdkonna uudistega, sõlmida tehinguid ning jälgida konkurentide tegemisi. Korraldajate eesmärk on muuta messi veelgi mitmekesisemaks ning jälgida, et Maamess oleks Eesti suurim mess nii mahult kui sisult.

Ootan nii varasemaid kliente kui ka uusi ettevõtteid Maamessile osalema!

Maamessil näeme!

Margus Kikkul

Projektijuht

Müük, reklaam, üldkorraldus


T: +372 742 1447
M: +372 504 2575
E: margus@tartunaitused.ee