Registreeru Maamessile

Tagasi Lisatud:

Maamess tõstab esile maamajanduse ja maal elamise ning iga Maamess on omanäoline. Olgu selleks messi graafika, osalejate koosseis või isegi messiaegne ilm. Maamess ei piirdu ainult messiväljakuga, vaid messiaegne melu kandub üle terve Tartu linna ja kaugemalegi. Kogu piirkond elab messirütmis – planeeritakse ühiseid messikülastusi, toimuvad firmade kliendiüritused ning sõpruskondade koosviibimised. Maamessi mõju kohalikule majandusele muutub aasta-aastalt suuremaks. Ka külastajate rohkus näitab, et Maamessi on vaja – 2019. aastal käis väljapanekutega tutvumas 45 215 inimest.

Maamess on mõeldud eelkõige spetsialistile, kuid oma osa kannab ka maaelu ja maal töötamist tutvustav pool. Hea meel on näha, et messi külastatakse koos järeltulijatega, kellest paljudest saavad kindlasti tulevikus tegijad nii põllumajanduses, metsanduses, aianduses kui toidutööstuses. Põlvkonnad vahetuvad ning pealekasvu on tarvis koolitada.

2020. aasta Maamessile registreerumine on alanud!

Margus Kikkul
Maamess 2020 projektijuht
AS Tartu Näitused